Περιφερειακό

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό φιλάθλων από τα ΜΑΤ

Επίθεση από τα ΜΑΤ φέρεται να δέχτηκαν φίλαθλοι του Ιωνικού και του Περαμαϊκού, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου φιλάθλων του συλλόγου, Στέλιου Παλαιοχωρίτη, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ξυλοδαρμό φιλάθλων του Ιωνικού και του Περαμαϊκου κατήγγειλε ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας της της Νίκαιας, Στέλιος Παλαιοχωρίτης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο κ. Παλαιοχωρίτης ανέφερε πως δυνάμεις των ΜΑΤ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Περαμαϊκό στη Νίκαια επιτέθηκαν τόσο σε φιλάθλους των γηπεδούχων όσο και σε εκείνους των φιλοξενούμενων.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Στέλιου Παλαιοχωρίτη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Έχουμε την χαρά και την τιμή να πούμε πως έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο πάει καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σήμερα στο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκαν δύο με τρεις διμοιρίες ΜΑΤ και αποφάσισαν πως πρέπει να δείρουν όλους όσους έβρισκαν μπροστά τους. Αυτές, οι διμοιρίες εκπαιδεύτηκαν πάνω στα κορμιά των φιλάθλων του Ιωνικού και του Περαμαϊκού».

Για το αν υπήρχαν επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους του Ιωνικού με εκείνους του Περαμαϊκού:

«Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας πάνω από 600 οπαδούς μας και όλα πήγαιναν καλά με τους οπαδούς του Περαμαϊκού με τους οποίους δεν υπήρξε κανένα θέμα. Ωστόσο, οι διμοιρίες των ΜΑΤ χωρίς λόγο άρχισαν να βαράνε τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x