Ελλάδα

Παρακολουθεί Βλαχοδήμο ο Σάντος

Στους επόμενους αγώνες ο Φερνάντο Σάντος θα περιμένει ανάλογη συνέχεια στις εμφανίσεις του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του.

Την προσοχή του Φερνάντο Σάντος έχει καταφέρει να προσελκύσει με τις τελευταίες του εμφανίσεις ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι αυτό που λέμε καθαρόαιμος εξτρέμ και είναι ένας παίκτης που λείπει από την Εθνική Ελλάδας.

Τη συγκεκριμένη θέση έχουν κληθεί να καλύψουν στο παρελθόν ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης, ενώ ο Νίνης δεν είναι στην πραγματικότητα «winger». Από την πλευρά του, ο Φετφατζίδης δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, ο Βλαχοδήμος μπήκε στη λίστα των παικτών που παρακολουθεί πιο στενά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να τους καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Για αυτό τον λόγο τον έχει «τσεκάρει» στους τελευταίους δύο αγώνες των Πειραιωτών:

η πρώτη ήταν στο εντός έδρας ματς με την Λεβάντε, όπου ξεχώριζε σαν… τη μύγα μες το γάλα από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και η δεύτερη ήταν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, όπου πάλι ξεχώρισε με τις προσωπικές του ενέργειες.

Ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα μέχρι και την αναμέτρηση στην Βοσνία. Έτσι, αναμένεται τον επόμενο μήνα να παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Σούπερ Λίγκας και να ξαναδεί ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν.

Όσον αφορά την πιθανή κλήση του νεαρού παίκτη, δεν αποκλείεται αν συνεχίσει να παρουσιάζει ανάλογο πρόσωπο και δείξει ότι είναι έτοιμος να κληθεί στην αποστολή της «γαλανόλευκης».

Άλλωστε, ο Σάντος δεν έχει διστάσει και έχει πάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Εθνικής για να δουν πως λειτουργεί η ομάδα και να διαπιστώσει και εκείνος το επίπεδο ετοιμότητάς τους στις προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε, ο Γιώργος Σαρρής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και συζήτησαν για δεύτερη φορά για την μετα-Μουντιάλ εποχής με τον Πορτογάλο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό προπονητής ότι στο Συμβούλιο της Παρασκευής θα του δινόταν η εξουσιοδότηση για να μιλήσουν οι δυο τους λεπτομερώς το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο προπονητής.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x