Stoiximan Super League

«Χρειαζόμαστε άλλες δύο νίκες»

Άλλες δύο νίκες θα χρειαστεί η Βέροια για να παραμείνει στην κατηγορία εκτιμά ο προπονητής της Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Μιλώντας μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε πως η ομάδα έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το κακό τερέν, ενώ δεν είχε πολλά να πει για το ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά»:

«Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμήσαμε ότι στα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ, έπρεπε να πάρουμε 5-6 βαθμούς. Ευτυχήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, να πάρουμε έξι βαθμούς και σήμερα είχαμε την χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε άλλες δυο νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις κινδυνεύσαμε μόνο μια – δυο φορές. Επιθετικά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου νωρίς γιατί μετά ο αντίπαλος οργανώνεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η προσπάθειά μας, γίνεται στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο της λίγκας. Αντιμετωπίζουμε και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο οι παίκτες», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Καλτσά και την απόδοση του Μοκάκε:

«Ο Μοκάκε μπήκε στην θέση του Καλτσά για να έρθει πιο πίσω ο Ολαϊτάν και να του δίνεται η ευκαιρία να χτυπά κατά μέτωπο την αντίπαλη άμυνα. Από την απόδοση του Μοκάκε δεν έμεινα ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x