Stoiximan Super League

Η Εθνική στο «μικροσκόπιο»

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική μας στον τελικό από την Ισπανία. Οι περισσότεροι διεθνείς δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, με τον Παπαδόπουλο και τον Ιωαννίδη να αποτελούν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μοιραίος ο Στρατηλάτης…με την φάση του γκολ που δέχτηκε, ωστόσο έδειξε την κλάση του με την απίστευτη επέμβαση που έκανε στις καθυστερήσεις.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική μας στον τελικό από την Ισπανία. Οι περισσότεροι διεθνείς δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, με τον Παπαδόπουλο και τον Ιωαννίδη να αποτελούν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μοιραίος ο Στρατηλάτης…με την φάση του γκολ που δέχτηκε, ωστόσο έδειξε την κλάση του με την απίστευτη επέμβαση που έκανε στις καθυστερήσεις.

Στρατηλάτης: Από την στιγμή που πήρε την θέση του Ανδρούτσου έκανε καταπληκτικό τουρνουά εμπνέοντας σιγουριά. Ωστόσο η φάση του τελικού θα τον στοιχειώνει. Είχε λάθος θέση στο γκολ που δεχτήκαμε στο 38ο λεπτό και δεν περίμενε απευθείας εκτέλεση. Τέτοια λάθη ωστόσο σε τέτοιο επίπεδο δεν επιτρέπονται…Απίστευτη η επέμβαση που έκανε στις καθυστερήσεις!

Μπουκουβάλας: Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον προσωπικό του αντίπαλο, Άαρον, ο οποίος ήταν ότι πιο επικίνδυνο είχε να παρουσιάσει η Ισπανία. Η αλήθεια είναι πάντως ότι συχνά πυκνά, βρισκόταν με δύο αντιπάλους, καθώς δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες στην αρχή από τον Λαμπρόπουλο και ύστερα από τον Νίνη. Στο επιθετικό κομμάτι, ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές την πλευρά του, μη μπορώντας ωστόσο να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Αποστολόπουλος: Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Σιάκκα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Η Εθνική μας ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα πλάγια-κυρίως από τα αριστερά με τον Άαρον-ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε προβλήματα από τον Ενσούε που έπεφτε στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο κινούμενος στον άξονα.

Σιάκας: Μια από τα ίδια για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα σχεδόν απέναντι στον Ενσούε, καλύπτοντας αξιοπρεπώς το μεγάλο κενό που άφησε ο Παπασταθόπουλος. Ανίκητος ψηλά, έχοντας πολύ καλές τοποθετήσεις.

Μονιάκης: Σίγουρα δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Κότο, ωστόσο δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στην ανάπτυξη της Εθνικής. Ανέβηκε κάποιες φορές ψηλά πλαγιοκοπόντας την δεξιά πλευρά της Ισπανίας, αλλά όπως και ο Μπουκουβάλας δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ουσιαστικό.

Δημούτσος: Και αυτός δεν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Στα 49 λεπτά που αγωνίστηκε, ήταν μαχητικός, προσπάθησε να συμμαζέψει το παιχνίδι της Εθνικής μας, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Χρεώθηκε από νωρίς με κίτρινη κάρτα (μόλις στο 4’) και δεν έμπαινε τόσο δυναμικά στις μονομαχίες. Δίκαια έγινε αλλαγή…

Παπαδόπουλος: Με μια λέξη: ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Αγωνιζόμενος στον άξονα μαζί με τον Δημούτσο, έκανε τα πάντα. Τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στα επιθετικά ήταν άριστος με αστείρευτες δυνάμεις και συνεχές τρέξιμο. Δοκίμασε τα πόδια του αρκετές φορές έξω από την μεγάλη περιοχή ωστόσο δεν τα κατάφερε το κάνει και αυτό, να σημειώσει δηλαδή και γκολ.

Λαμπρόπουλος: Ο ήρωας του ημιτελικού δεν τα κατάφερε στον τελικό. Προσπάθησε, πάλεψε, ωστόσο ούτε από την δεξιά πλευρά που αγωνίστηκε στην αρχή αλλά ούτε και από τον άξονα δεν κατάφερε να απειλήσει τους Ισπανούς. Έκανε κάποιες επικίνδυνες σέντρες που ωστόσο δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς.

Ιωαννίδης: Από τους καλύτερους του αγώνα ο άσος του Ηρακλή. Αγωνιζόμενος στην αριστερή πλευρά, πλαγιοκόπησε τους Ισπανούς προκαλώντας αρκετές φορές κίνδυνους. Είχε αρκετά καλή συνεργασία με τον Μονιάκη όσο αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, μη μπορώντας ωστόσο να συνεργαστούν με την ίδια επιτυχία και στην επίθεση.

Νίνης: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Έκανε αβίαστα λάθη και για όσο αγωνίστηκε έδειχνε έξω από τα νερά του, επηρεαζόμενος βέβαια και από την κούραση. Δεν κατάφερε να απειλήσει τους Ισπανούς σε καμία στιγμή του αγώνα και δικαίως έγινε αλλαγή από τον Νίκο Νιόπλια στο 50’

Μήτρογλου: Μια από τα ίδια και ο φορ του Ολυμπιακού. Του δόθηκαν ευκαιρίες να κάνει κάποιο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Ισπανίας, απειλώντας μόνο κατά διαστήματα, ενώ δεν ήταν τόσο κινητικός όσο στα προηγούμενα παιχνίδια που ήταν μια επίθεση μόνος του.

Παπάζογλου: Μπήκε στο ματς στο 50’ για να δώσει ύψος και ενέργεια στην επίθεση της Εθνικής, ωστόσο δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Δεν κατάφερε να απειλήσει τους Ισπανούς με την απόδοση του να κυμαίνονται σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Σιόβας: Πέρασε στο παιχνίδι στην θέση του Δημούτσου και ήταν αρκετά μαχητικός. Πάλεψε πολλές φορές στον χώρο του κέντρου, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Κουτσιανικούλης: Μια από τα ίδια και για τον μικρόσωμο μέσο. Δεν κατάφερε παρά το ότι πήρε αρκετές προσπάθειες να κάνει την ζημιά στους Ισπανούς.

Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x