Champions League

Μέλμπεργκ: «Θα κυνηγήσουμε τη νίκη στα επόμενα ματς»

Τη νίκη στα δυο επόμενα ματς με Αλκμάαρ στην Ολλανδία και Αρσεναλ στο "Καραϊσκάκη" ζήτησε ο Ολοφ Μέλμπεργκ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σταντάρ στη Λιέγη, ώστε να έρθει η πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θεωρεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδος πάλεψαν και θα μπορούσαν να έχουν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα, όμως τους στοίχισαν και οι πολλές απουσίες, συμπεριλαμβανομένης και του Γκαλέτι, που αντικαταστάθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τη νίκη στα δυο επόμενα ματς με Αλκμάαρ στην Ολλανδία και Αρσεναλ στο "Καραϊσκάκη" ζήτησε ο Ολοφ Μέλμπεργκ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σταντάρ στη Λιέγη, ώστε να έρθει η πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θεωρεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδος πάλεψαν και θα μπορούσαν να έχουν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα, όμως τους στοίχισαν και οι πολλές απουσίες, συμπεριλαμβανομένης και του Γκαλέτι, που αντικαταστάθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Για το τέλος, υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει για ένα γκολ ή στην Ολλανδία ή στο «Emirates».

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να "κυνηγήσουμε", πλέον, τα δύο επόμενα ματς με Αλκμάαρ και Αρσεναλ, ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.

Οι τραυματισμοί μας άφησαν μισή ομάδα και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, όμως εκεί τα καταφέραμε. Σήμερα, χάσαμε και τον Γκαλέτι και δυσκόλεψαν τα πράγματα για μας. Όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε.

Δεν υπόσχομαι ότι θα σκοράρω, όμως θα προσπαθήσω να πετύχω γκολ κόντρα στην Αλκμάαρ ή την Αρσεναλ, ώστε να "ρεφάρω" για την ευκαιρία που έχασα σήμερα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x