Champions League

Ζίκο: «Θα περάσουμε στο Καραϊσκάκη»

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. «Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Θα δουλέψουμε γι’ αυτό», τόνισε.

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. «Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Θα δουλέψουμε γι’ αυτό», τόνισε και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Είναι σημαντικά να πρέπει να δώσεις εσύ τη λύση. Πάντα πρέπει να έχουμε έναν στόχο. Αυτός για εμάς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός κάνει τη …δουλειά του και για τον λόγο αυτό πιστεύω πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Δεν πιστεύω ότι ήταν αναγκαίο να γίνουν αλλαγές νωρίτερα. Εάν το πίστευα τότε θα το είχα κάνει».

Ο Ζίκο αναφέρθηκε στην …πρόβλεψη που είχε κάνει στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. «Είχα πει ότι θέλω την ισοπαλία με την Άλκμααρ και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε», πρόσθεσε ο βραζιλιάνος τεχνικός.

Για τους παίκτες που πρόκειται να έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπι της Κυριακής ο Ζίκο δεν φάνηκε τόσο αισιόδοξος. «Περιμένουμε να επιστρέψουν, τώρα δύσκολα θα έχουμε στη διάθεσή μας τους Γκαλέτι και Τοροσίδη», επεσήμανε.

Από την πλευρά του, ο Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως: "Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Επρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες. Στην τελική προσπάθεια, όμως, δεν ήμασταν ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Κάναμε κάποια επικίνδυνα σουτ, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό.

Ο Ντεμπελέ ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα και δεν ήταν έτοιμος για να παίξει ολόκληρο 90λεπτο. Ο Σάαρς δέχτηκε μία σκαριά στα πλευρά, σημείο που είναι ευαίσθητο. Δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα για τη συνέχεια".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x