Champions League

Μουνιόθ: «Δύσκολο, αλλά μπορεί να κάνει… ζημιά ο ΠΑΟ»!

Αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη χαρακτήρισε εκείνη του Παναθηναϊκού στο «Καμπ Νου» ο Βίκτορ Μουνιόθ. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις δυνατότητες της παλιάς του ομάδας και τις χαρακτήρισε αρκετές για να κάνει ζημιά στην Μπαρτσελόνα. Αφού κατονόμασε, δε, τον Τσάβι ως το Νο 1 κίνδυνο, μίλησε και για τον Σωτήρη Νίνη, που ο ίδιος ανέδειξε.

Αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη χαρακτήρισε εκείνη του Παναθηναϊκού στο «Καμπ Νου» ο Βίκτορ Μουνιόθ.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις δυνατότητες της παλιάς του ομάδας και τις χαρακτήρισε αρκετές για να κάνει ζημιά στην Μπαρτσελόνα.

Αφού κατονόμασε, δε, τον Τσάβι ως το Νο 1 κίνδυνο, μίλησε και για τον Σωτήρη Νίνη, που ο ίδιος ανέδειξε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Βίκτορ Μουνιόθ:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Έχει δύσκολο ρόλο απόψε ο Παναθηναϊκός -ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ωστόσο δεν είναι μια ομάδα σαν την Έρκουλες, που θα κατέβει να παίξει αποκλειστικά αμυντικό παιχνίδι. Εχει δημιουργικές ικανότητες και μπορεί να τις δείξει. Εξάλλου, τέτοια ματς είναι που εξιτάρουν τους παίκτες, είναι από αυτά που θυμούνται πάντα και αυτό θα αποτελέσει ένα κίνητρο παραπάνω γι’ αυτούς.

Άλλωστε, απόψε η Μπαρτσελόνα θα έχει την πίεση, αφού θα επιδιώξει να «διορθώσει» μπροστά στο κοινό της την εικόνα που έδειξε απέναντι στην Έρκουλες. Όπως και να ΄χει, θα είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο είναι μια ομάδα καλή οργανωτικά, δημιουργική στα χαφ και επιπλέον με επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη των Καταλανών: «Νομίζω ότι ο Τσάβι είναι ο Νο 1 κίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα. Όχι μόνο λόγω των δικών του ικανοτήτων, αλλά και λόγω του ότι παρασύρει και τους υπόλοιπους. Φυσικά, δεν μπορεί να μην αναφερθεί κανείς και στους Μέσι, Βίγια, Ινιέστα ή και τον Ντάνι Άλβες -που έρχεται από πίσω- αλλά νομίζω εκείνος που πρέπει κυρίως να σταματήσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Τσάβι».

Για τον Σωτήρη Νίνη: «Τον έχω παρακολουθήσει κάποιες φορές, μαθαίνω για εκείνον και τον είχα δει και στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ξάφνιασε. Από την περίοδο που ήμουν εγώ έκανε ήδη πράγματα καλύτερα από τους υπόλοιπους και αυτός ήταν και ο λόγος που τον εμπιστεύτηκα. Πρέπει να δουλέψει, όμως, αρκετά ακόμα, ώστε να βγάλει πλήρως στην επιφάνεια όλες τις μεγάλες δυνατότητες του».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Είμαι σε μια φάση και μια θέση (σ.σ. σχολιαστής σε τηλεοπτικό κανάλι), όπου έχω πολύ λιγότερη πίεση. Εννοείται, όμως, πως θα μου άρεσε να δουλέψω ξανά στη χώρα σας. Βρέθηκα σε μια δύσκολη περίοδο στον Παναθηναϊκό, όπου πιστεύω ότι θα είχαμε εξέλιξη ως ομάδα και έχω ένα συναίσθημα ότι δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου. Παρόλα αυτά, ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα και η Ελλάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x