Champions League

«Μας πέταγαν πέτρες στο Καραϊσκάκη»!

Δηλώσεις, που… αν μη τι άλλο, δεν κάνουν καθόλου καλό στο πρεστίζ του Ολυμπιακού, έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας, ο παλαίμαχος μέσος της, Ζαν-Μαρκ Φερερί. Μέλος της ομάδας που είχε επικρατήσει των Πειραιωτών το 1994 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA, ο Φερερί μίλησε για ατμόσφαιρα τρομοκρατίας στην έδρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «…έπεφταν πάνω από τα κεφαλιά μας πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα»!

Δηλώσεις, που… αν μη τι άλλο, δεν κάνουν καθόλου καλό στο πρεστίζ του Ολυμπιακού, έκανε, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς των «ερυθρολεύκων» με τη Μαρσέιγ, στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας, ο παλαίμαχος μέσος της, Ζαν-Μαρκ Φερερί.

Μέλος της ομάδας που είχε επικρατήσει των Πειραιωτών το 1994 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA, ο Φερερί μίλησε για ατμόσφαιρα τρομοκρατίας στην έδρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «…έπεφταν πάνω από τα κεφαλιά μας πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα»!

«Απ' όσο θυμάμαι, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καυτή και όταν φθάσαμε σ' αυτό, έπεφταν πάνω από τα κεφαλιά μας πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα, έπρεπε να ηρεμήσουμε σκοράροντας ένα γρήγορο γκολ και τα καταφέραμε, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και όταν η ατμόσφαιρα ήταν καυτή σ' όλο τον αγώνα, αυτό θα πρέπει να κάνει και η ομάδα απόψε», είπε χαρακτηριστικά ο Φερερί, σχολιαστής, πλέον, στη γαλλική τηλεόραση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x