Champions League

Τζεμπούρ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Δίκαιος νικητής ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ. «Όλοι ξέραμε πως ήταν ένα ματς σαν τελικός. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και έκαναν τη διαφορά. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Αλγερινός φορ.

Δίκαιος νικητής ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ.

«Όλοι ξέραμε πως ήταν ένα ματς σαν τελικός. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και έκαναν τη διαφορά. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Αλγερινός φορ.

«Δεν μας ενδιαφέρει τόσο τι έγινε στο άλλο ματς. Μόλις τελειώσαμε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, έχουμε άλλα τρία ματς και εννέα βαθμούς να διεκδικήσουμε. Αν παίξουμε εξίσου καλά, έχουμε πιθανότητες για να προκριθούμε. Σήμερα παλέψαμε και κερδίσαμε δίκαια, αλλά πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στη γη. Μόνο αν παίζουμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι 100% έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός, χάνουμε πολλή ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, γιατί έχει μεγάλη σημασία για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x