Champions League

Χολέμπας: «Έχουμε πιθανότητες στη Γερμανία»

Πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση υπάρχουν ακόμα στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ (3-1), σύμφωνα με τον Χοσέ Χολέμπας. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως και οι δύο ομάδες είχαν πιθανότητες για το «τρίποντο», ενώ εξέφρασε την ευχή να φορέσει –στο μέλλον- τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση υπάρχουν ακόμα στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ (3-1), σύμφωνα με τον Χοσέ Χολέμπας.

Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως και οι δύο ομάδες είχαν πιθανότητες για το «τρίποντο», ενώ εξέφρασε την ευχή να φορέσει –στο μέλλον- τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

«Θα μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο, καθώς ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, όπου κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Σε πρώτη φάση νομίζω ότι άξιζε την ισοφάριση η αντίπαλη ομάδα (σ.σ. Ντόρτμουντ). Έπρεπε και οι δύο ομάδες να νικήσουν, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Έχουμε πιθανότητες στο επόμενο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ», είπε αρχικά ο Χοσέ Χολέμπας και πρόσθεσε: «Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν αγώνες που πρέπει να νικήσουμε και γι’ αυτό σε κάθε ματς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το γκολ το αφιερώνω τους φίλους μου που είναι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ και πιστεύω ό,τι θα τους ευχαρίστησα», ενώ για το γκολ που σημείωσε: «Είχα περισσότερες φορές τη δυνατότητα να βάλω γκολ, αλλά δεν τα κατέφερα. Σίγουρα, όμως, θα συνεχίσω να το ψάχνω».

Τέλος, για το αν θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας: «Εύχομαι ναι. Δεν μπορώ να ξέρω, όμως, πότε θα πάρω το διαβατήριο. Είναι υπόθεση κάποιων χαρτών και θα δω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x