Champions League

Χτυπάει και 11άδα!

Η πρώτη συμμετοχή του Ντιακιτέ σε αποστολή του Ολυμπιακού, είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί και με παρουσία στην αρχική 11άδα του αγώνα με την Άρσεναλ. Όπως φαίνεται, ο αμυντικός μέσος από το Μάλι είναι η επικρατέστερη από τις λύσεις που εξετάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην 11άδα, χρησιμοποιώντας τον ακόμη και ως δεξί μπακ.

Η πρώτη συμμετοχή του Ντιακιτέ σε αποστολή του Ολυμπιακού είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί και με παρουσία στην αρχική 11άδα του αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι εδώ και ημέρες ήταν στις σκέψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενδεκάδα της αναμέτρησης της Τετάρτης, και όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να αποκλειστεί να είναι και αυτή που θα πάρει και το… χρίσμα.

Η δυνατότητα του Ντιακιτέ να παίζει και στο άκρο της άμυνας δίνει την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται ακόμη και την χρησιμοποίησή του ως αντι-Τοροσίδη, και να διατηρήσει και πάλι ανέπαφες τις άλλες θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Στην περίπτωση που ο Ζαρντίμ επιλέξει να μην βάλει βασικό τον Ντιακιτέ, τότε, θα υποχρεωθεί μεταθέσει έναν εκ των Μοντέστο ή Μανιάτη στο άκρο και να αναζητήσει αλλού τη λύση για τη μεσαία γραμμή.

Αυτή μπορεί να είναι ο Σιόβας αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες έχει μικρές πιθανότητες.

Μεγάλο ρόλο στα πλάνα του Ζαρντίμ θα παίξει η συμμετοχή του Μοντέστο... Ο Κορσικανός δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Εάν τα καταφέρει τότε, ουσιαστικά θα μπει τέλος και στη μικρή ανησυχία που μπορεί να υπάρχει για τη συμμετοχή του.

Στην επίθεση η απουσία του Τζεμπούρ, μπορεί να στερεί μεγάλη δύναμη από την γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων ωστόσο η λύση για τον Ζαρντίμ είναι εύκολη. Ο Μήτρογλου θα πάρει και πάλι θέση βασικού όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αμπντούν, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, αναμένεται να γυμναστεί και αύριο στο Λονδίνο κανονικά και να βρεθεί στην 11άδα. Στην άλλη θέση είναι πιθανό να δούμε τον Φουστέρ, ο οποίος βοηθά τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x