Champions League

Τσακίρης: «Ίσως 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα - Η ΑΕΚ του Αλμέιδα είναι πάντα έτοιμη πνευματικά»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πριν τη ρεβάνς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ πριν τη ρεβάνς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena (19/08, 21:45), τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα, αλλά και για την πνευματική προετοιμασία μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε αρχικά ότι είναι ένα περίεργο παιχνίδι απ' όλες τις πλευρές του, οι δυσκολίες δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τα όσα συνέβησαν με την άδικη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και είναι κρίσιμο να κυλήσουν όλα ομαλά εντός και εκτός γηπέδου, από την αρχή έως το τέλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά και την επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και η ενδεκάδα θα έχει μέχρι 1-2 αλλαγές κι αυτές στις θέσεις των εξτρέμ και μπακ. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν πιθανότητες ο Νορντίν Άμραμπατ να πάρει τη θέση του Ελίασον, ο Ρότα του Σιντιμπέ ή ο Μοχαμάντι του Χατζισαφί.

Τέλος, ο Γιώργος Τσακίρης έκανε λόγο για την προσοχή που πρέπει να έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια, ότι δεν πρέπει να δείξει χαλάρωση σε κανένα σημείο -όπως εξήγησε και ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου- ενώ σχολίασε ότι ο «Πελάδο» έχει δημιουργήσει μια ομάδα απόλυτα έτοιμη πνευματικά που δεν επηρεάζεται από καταστάσεις και το μόνο που πρέπει, πραγματικά, να φοβάται είναι ο ίδιος της ο εαυτός.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x