Champions League

Ας ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ…

Σήμερα το απόγευμα στις 5 αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της UEFA για το ευρωπαϊκό μέλλον της Μέταλιστ και του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η Μέταλιστ έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό και οι χειρισμοί των ιθυνόντων της UEFA αφορούν πλέον είτε την αντικατάστασή της με τον ΠΑΟΚ είτε την απευθείας πρόκριση της Σάλκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην UEFA έχουν λάβει από χθες την απόφασή τους για την τιμωρία που θα επιβληθεί στη Μέταλιστ για το «στημένο» παιχνίδι με την Καρπάτι και αυτή δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για να αποφύγει το ενδεχόμενο να υπάρξουν δύο «τρύπες» στο Champions Laegue και το Europa League αναμένεται να τοποθετήσει τον ΠΑΟΚ στη θέση της Μέταλιστ και την Μακάμπι, η οποία είναι η αντίπαλός του στο Europa League, κατευθείαν στους ομίλους της δεύτερης τη σειρά διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί θεωρείται δεδομένο ότι θα προσφύγουν στο CAS και για τον λόγο αυτό από την UEFA προκύπτει πως η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη 15 Αυγούστου από την εκτελεστική επιτροπή, κάτι που σημαίνει ότι η Μέταλιστ ακόμη και αν δικαιωθεί στο CAS, δεν θα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, παρά μόνο να αποζημιωθεί οικονομικά.

Έτσι η UEFA καλύπτει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο όλα τα… κενά που μπορεί να υπάρξουν από την αναμενόμενη τιμωρία του ουκρανικού συλλόγου. Οπότε, αν δεν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να προετοιμάζονται για να παίξουν με τη Σάλκε.

Διαβάστε το σκεπτικό της επιστολής της ΕΠΟ στην UEFA και τι δήλωσε ο Μάριος Λευκαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x