Champions League

Λευκαρίτης: «Έχει βγει από χθες η απόφαση»

Εν αναμονή της επίσημης απόφασης της UEFA για το μέλλον της Μέταλιστ και τι θα συμβεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατά συνέπεια με τον ΠΑΟΚ είναι ο Μάριος Λευκαρίτης.

Τηλεφωνική σύσκεψη θα υπάρξει σήμερα το απόγευμα με τους ιθύνοντες της UEFA, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάριος Λευκαρίτης.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπογράμμισε ότι ο Μισέλ Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων και η λογική λέει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ στα πλέι οφ του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Λευκαρίτης στον «Αρένα 89,4»

«Έχει βγει από χθες η απόφαση, αλλά ποια είναι δεν γνωρίζω. Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω.

Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δεν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x