Champions League

Κράτησε την απόσταση από την Πολωνία στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν πήρε βαθμούς στη UEFA μετά την ήττα της ΑΕΚ, όμως ούτε η πολωνική Ράκοβ τα κατάφερε, επομένως διατηρήθηκε η διαφορά από τους διώκτες.

Η ΑΕΚ έπαιξε καλά στην Αμβέρσα και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, όμως τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-0 και θα παλέψει για την πρόκριση στη ρεβάνς.

Η ήττα αυτή της Ένωσης σημαίνει πως δεν υπήρξε κάποια συγκομιδή βαθμών από πλευράς Ελλάδας στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Kάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξελιχθεί αρνητικά, ωστόσο η ήττα της ΑΕΚ δεν συνδυάστηκε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα των διωκτών της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η χώρα μας έμεινε στους 22,235 βαθμούς και τη 19η θέση. Ακολουθεί η 20η Κροατία (22,150) που δεν είχε απόψε κάποιον εκπρόσωπο στην Ευρώπη, ενώ στην 21η θέση είναι η Πολωνία, που διατηρήθηκε στους 22,000, καθώς η Ράκοβ έχασε από την Κοπεγχάγη με σκορ 1-0.

Την Τετάρτη (23/8) η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει κι άλλο αν πάρει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Μπράγκα εκτός έδρας, χωρίς να αγωνίζεται κροατική ή πολωνική ομάδα, αφού αυτές, συγκεκριμένα οι Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Λέγκια, παίζουν την Πέμπτη (24/8), μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x