Champions League

Δεν πήγε για τουρισμό…

Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μέταλιστ.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μέταλιστ για τα πλέι οφ του Champions League (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλές ελπίδες στον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως ο Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια της χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν σαφής.

«Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές, αλλά για να παλέψουμε», ήταν το μήνυμα του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος περιμένει η ομάδα να έχει απόδοση ανάλογη με εκείνη που είχε στα φιλικά και στο πρώτο ημίχρονο της Τούμπας με τους Ουκρανούς.

Πρώτο μέλημα του 60χρονου προπονητή είναι οι παίκτες του να σκοράρουν και να μην χάσουν ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν πριν από μία εβδομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους Θεσσαλονικείς στο «Metalist Stadium». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ολίσε, Λούκας και Γεωργιάδης.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κάτσε, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης και Λόρενς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Μέταλιστ θα παίξει και εκείνη με το ίδιο σύστημα, με τον Μίρον Μάρκεβιτς να χρησιμοποιεί τους Ντισλιένκοβιτς (τερματοφύλακας), Βιγιάγκρα, Μπερεζόβτσουκ, Γκεγιέ, Ασεβέδο (άμυνα), Έντμαρ, Κρασνοπιόροφ (αμυντικά χαφ), Σόσα, Σόουζα και Μάρλος (τριάδα στα χαφ) και Ντέβιτς (φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σουκόβτσεφ, Μολέδο, Κριστάλδο, Μπλάνκο, Σελάγεφ και Σενίτσνιχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x