Champions League

Δημάτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Τα έσοδα του Παναθηναϊκού αν προκριθεί, η 15η θέση και το νέο format!

Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα έσοδα του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης, για τη βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA, αλλά και για το νέο φορμάτ των διοργανώσεων.

Για τα έσοδα του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League (τα περισσότερα εκ των οποίων ισχύουν και για την ΑΕΚ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντβέρπ), για την κομβική 15η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, αλλά και για το νέο φορμάτ που θα ισχύει από την επόμενη σεζόν σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Δημάτος.

Συζητώντας με τον Νίκο Ράλλη, ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα εισπράξουν σίγουρα 15.64 εκατ. ευρώ αν επιβληθούν απόψε της Μπράγκα, ενώ θα λάβουν σίγουρα 1,1 εκατ. ευρώ από το market pool, ποσό που μπορεί να διπλασιαστεί αν προκριθεί στους ομίλους και η Ράκοβ, λόγω υψηλότερου συντελεστή του «τριφυλλιού».

Όσο για τη βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA, τόνισε πως η 15η θέση είναι ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος, καθώς δίνει μία έξτρα θέση, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι δύσκολο να την ανακτήσει ξανά.

Ωστόσο, ανέφερε πως η χώρα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς αν και οι τέσσερις ομάδες νικήσουν και παράλληλα προκριθούν, η Ελλάδα θα πάρει περισσότερους βαθμούς απ’ όσους έλαβε την προηγούμενη σεζόν.

Τέλος, για το νέο φορμάτ τόνισε πως του φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, καθώς η κάθε ομάδα θα έχει και αντιπάλους από το ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που δεν συμβαίνει με το υπάρχον σύστημα διεξαγωγής.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x