Champions League

Γιάνσεν: «Επιπέδου Champions League οι αγώνες με την ΑΕΚ»

Το υψηλό επίπεδο των αγώνων της Αντβέρπ με την ΑΕΚ αναγνώρισε ο Βίνσεν Γιάνσεν, μετά την πρόκριση των Βέλγων στους ομίλους του Champions League.

Χαρούμενος για την πρώτη συμμετοχή της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Βίνσεν Γιάνσεν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Μπορεί να μην ήταν θεαματικό παιχνίδι, αλλά παίξαμε σε επίπεδο Champions League», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός επιθετικός για τους αγώνες με την «Ένωση» στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος φορ μίλησε για την ποιότητα της νταμπλούχου Βελγίου: «Όταν αποχώρησε από το γήπεδο Τόμπι (Αλντερβάιρελντ), o Ζόνε (Φαν Ντεν Μπος) μπήκε και τα πήγε εξαιρετικά. Όπως και ο Σάμι (Βίνες, που έπαιξε αντί του τιμωρημένου Μπατάιγ). Αυτή είναι η ποιότητά μας».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα γιορτάσουν την επιτυχία τους. «Ίσως κάνουμε κάτι ωραίο, όταν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Αλλά πρέπει να σηκωθούμε νωρίς (σήμερα) για να επιστρέψουμε στην Αμβέρσα», είπε.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά για τον Γιάνσεν που θα μπορέσει να παίξει ως βασικός στο Champions League. «Δεν έχω παίξει βασικός στο Champions League. Οπότε αυτό είναι ξεχωριστό και για εμένα. Ελπίζω να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Ελπίζω να έχω κάποιες ωραίες στιγμές και ίσως κάποια γκολ. Στα περισσότερα ματς θα είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά με τη βοήθεια των οπαδών μας ποτέ δεν ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x