Champions League

Πέρασε από τη Βέρνη και μπήκε με το δεξί στο Champions League η Λειψία

Η Λειψία επικράτησε 3-1 της Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο φετινό Champions League.

Η Γιουνγκ Μπόις το πάλεψε αλλά εντέλει είδε τη Λειψία να τη νικά 3-1 στη Βέρνη και να μπαίνει με το δεξί στο φετινό Champions League, στο ματς που άνοιξε τη δράση στον 7ο όμιλο.

Οι «κόκκινοι ταύροι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Σιμακάν σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ – με τον τερματοφύλακα να αντιδρά λανθασμένα.

Οι Γερμανοί διατήρησαν την υπεροχή αλλά είδαν τους Ελβετούς να φέρνουν το ματς στα ίσα, όταν ο Ελία σκόραρε με εξαιρετικό σουτ για το 1-1.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε μπήκε στο δεύτερο μέρος με ίδια ένταση όπως και στο πρώτο, ωστόσο είδε τον διαιτητή να μην δίνει πέναλτι κατόπιν χρήσης VAR σε ανατροπή του Σίμονς από τον Ρακιόπι στο 52ο λεπτό – αλλά να σφυρίζει επιθετικό φάουλ...

Εντέλει, η λύτρωση για τη Λειψία ήρθε στο 73’, όταν ένα ωραίο μακρινό σουτ του Σλάγκερ κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, που ανέβασαν τις γραμμές τους ψάχνοντας νέα ισοφάριση στα επόμενα λεπτά όμως δεν τα κατάφεραν, βλέποντας μάλιστα τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε τρίτο γκολ με τον Σέσκο στις καθυστερήσεις.



Τα αποτελέσματα στον 7ο όμιλο:

1η αγωνιστική
Γιουνγκ Μπόις-Λειψία 1-3
(33’ Ελία – 3’ Σιμακάν, 73’ Σλάγκερ, 90+2’ Σέσκο)
Μάντσεστερ Σίτι-Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι (04/10, 22:00)
Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις (04/10, 22:00)

Η βαθμολογία του ομίλου:
Γιουνγκ Μπόις-Λειψία 1-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x