Champions League

Άντεξε στο σφυροκόπημα της Μίλαν και πήρε βαθμό στο «Σαν Σίρο» η Νιουκάστλ!

Η Μίλαν ήταν ανώτερη της Νιουκάστλ, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχίας της σε γκολ, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Δεν λύγισε τη Νιουκάστλ παρά την εμφανή ανωτερότητα της και έχασε σημαντική ευκαιρία να μπει με το δεξί η Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 με την αγγλική ομάδα στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου του Champions League, με τις «καρακάξες» να παίρνουν δύσκολα τον βαθμό στην επιστροφή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 21 χρόνια.

Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι ήταν ανώτερο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε μέχρι το τέλος για τη νίκη, ωστόσο, απέναντι του βρήκε έναν εκπληκτικό, Νικ Πόουπ, ο οποίος σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού έδειχνε να παίζει... μόνος και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Μίλαν να μπαίνει στο ματς με το πόδι πατημένο στο... γκάζι. Πήρε την κατοχή, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 14' έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με διπλή ευκαιρία. Ο Κρούνιτς έκανε το σουτ, με τον Πόουπ να απομακρύνει, ενώ αμέσως μετά ο Τσουκουέζε δεν κατάφερε από κοντά να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.


Οι Ιταλοί βρίσκονταν με σχετική ευκολία στην περιοχή της Νιουκάστλ και στο 14' ο Ζιρού αστόχησε σε πλασέ που δοκίμασε, ενώ στο 34' ο Λεάο έκανε μια εντυπωσιακή ενέργεια, βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά τα χάλασε στο τέλος και δεν μπόρεσε να εκτελέσει από κοντά τον Άγγλο γκολκίπερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πιόλι πέρασε στον αγώνα τους Κρίστιαν Πούλισικ, Τιτζάνι Ράιντερς και Γιουνούς Μουσά προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή, ωστόσο, δεν είδε αυτά που περίμενε στον αγωνιστικό χώρο του «Σαν Σίρο». Ο ρυθμός του αγώνα έπεσαν αισθητά, η Μίλαν δυσκολεύτηκε να φτάσει με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή σε σχέση με το πρώτο μέρος και αρκέστηκε σε σουτ από μακριά, τα οποία δεν απείλησαν τη Νιουκάστλ.

Στο 74' η κεφαλιά του Λεάο πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 81' ο Μενιάν τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας τη θέση του στον Σπορτιέλο. Ο Ιταλός γκολκίπερ χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του στο τέλος, καθώς στις καθυστερήσεις μετά από ωραία ανάπτυξη των Άγγλων, η μπάλα στρώθηκε στον Λόνγκσταφ, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον κίπερ των «ροσονέρι» να βγάζει εντυπωσιακά και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Τα αποτελέσματα στον 5ο όμιλο:

1η αγωνιστική

Μίλαν-Νιουκάστλ 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ (22:00)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Ντόρτμουντ-Μίλαν (04/10, 22:00)

Νιουκάστλ-Παρί Σεν Ζερμέν (04/10, 22:00)

Η βαθμολογία του ομίλου:
Μίλαν-Νιουκάστλ 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x