Champions League

Κετσετζόγλου: «Ας βάλει και στο 80’ το γκολ η ΑΕΚ - Τα 3 σενάρια για αντικατάσταση του Γκαρσία»

Την ανάγκη να δείξει υπομονή η ΑΕΚ κι ο κόσμος της, ώστε να έρθει η ανατροπή επί της Αντβέρπ, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τα πιθανά επιθετικά σχήματα χωρίς Γκαρσία.

Για τη μεθοδικότητα με την οποία πρέπει να κυνηγήσει η ΑΕΚ την πρόκριση στους ομίλους του Champions League μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι το σημαντικό είναι να μην επαναληφθεί το φαινόμενο των τεσσάρων προηγούμενων ματς (όπου η «Ένωση» πήγε στο ημίχρονο με εις βάρος της σκορ).

Υπογράμμισε λοιπόν ότι θα πρέπει να δείξουν υπομονή οι «κιτρινόμαυροι» και ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο, αφού και στο 80’ να έρθει το γκολ θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανατροπή.

Όσο για τον τρόπο που θα καλυφθεί το κενό του Γκαρσία, σημείωσε ότι μάλλον θ’ αντικατασταθεί από τον Πόνσε, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για δίδυμο Αραούχο-Τσούμπερ ή (σ’ ένα λιγότερο πιθανό σενάριο) τοποθέτηση του Πινέδα πίσω από τον Ελβετό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x