Champions League

Κετσετζόγλου: «Μπορεί να αλλάξει όλη η πεντάδα της ΑΕΚ μπροστά - Στο 100% η συγκέντρωση με Αντβέρπ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου άφησε στον bwinΣΠΟΡ FM ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών σε πολλές θέσεις στην 11άδα της ΑΕΚ και κατέγραψε τι πρέπει να αποφύγει απέναντι στην Αντβέρπ σήμερα (22/8).

Στις πολλές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, που μπορεί να τον οδηγήσουν ταυτόχρονα και σε… πολλές αλλαγές στην 11άδα του σημερινού πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Για 11άδα δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι, δεν έχει γίνει ουσιαστικά προπόνηση, Μόνο ένα χαλάρωμα την Κυριακή, στην τελευταία προπόνηση, σε τέτοιες περιστάσεις, δεν δείχνει κάτι ο Αλμέιδα. Στην άμυνα, Στάνκοβιτς, Βίντα και Μυκουντί θα παίξουν σίγουρα θεωρώ, σε όλες τις άλλες μπορεί να υπάρξουν αλλαγές. Δεν λέω ότι δεν θα παίξει ο Πινέδα, αλλά μπορεί να αλλάξει θέση. Ο Γκατσίνοβιτς διεκδικεί θέση, ο Άμραμπατ και ο Ελιασον το ίδιο. Ο Αραούχο όχι απλά πήγε καλά, γύρισε το παιχνίδι, οπότε πιθανώς να παίξει, ακόμα και αντί του Γκαρσία. Πραγματικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι, μπορεί η μπροστά πεντάδα να αλλάξει όλη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχουν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Βέλγιο και πως οι οπαδοί της «Ένωσης» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για το πως θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους αλλά και πως θα πάνε στο γήπεδο.

Ο Κετσετζόγλου στάθηκε και στην παρουσία του Πόνσε, σημειώνοντας ότι στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως δεν θα υπάρχει διαφορά στην επίθεση όταν θα μπαίνει αυτός, όπως συνέβαινε πέρυσι όταν έβγαινε ο Γκαρσία.

Ενώ μιλώντας και για τη ρεβάνς των «κιτρινόμαυρων» με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σχολίασε ότι αυτό που φάνηκε ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης σε σημεία του ματς και πως σήμερα αυτό θα πρέπει να εκλείψει στο 100%.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x