Champions League

Υπό έλεγχο η κατάσταση της υγείας του οπαδού της Νιουκάστλ που μαχαιρώθηκε

Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 57χρονου οπαδού της Νιουκάστλ που μαχαιρώθηκε από τους φιλάθλους της Μίλαν το βράδυ της Δευτέρας (18/09).

Σόκαραν οι πληροφορίες από την Ιταλία όταν το βράδυ της Δευτέρας (18/09) στο Μιλάνο, ένας 57χρονος φίλος της Νιουκάστλ δέχτηκε επίθεση από περίπου οχτώ οπαδούς της Μίλαν και τη στιγμή που ήταν πεσμένος στο έδαφος δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη και τα χέρια.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Policlinico» και σύμφωνα με τα τελευταία νέα είναι εκτός κινδύνου, καθώς η κατάστασή του είναι υπό έλεγχο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο ακόμα και μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, τα μέλη της οικογένειάς του έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία για να βρεθούν δίπλα του.

«Μας ανησυχούν βαθιά οι αναφορές ότι ένας οπαδός δέχθηκε σοβαρή επίθεση στο Μιλάνο το βράδυ της Δευτέρας και επικοινωνούμε με τις τοπικές αρχές για να κατανοήσουμε τις συνθήκες. Oι σκέψεις μας είναι με τον υποστηρικτή και την οικογένειά τους και ελπίζουμε σε πλήρη και ταχεία ανάρρωση», είναι η τοποθέτηση από τις «καρακάξες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x