Champions League

Κορέια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μπράγκα ο Παναθηναϊκός»

Ο δημοσιογράφος της Α Bola, Μιγκέλ Κορέια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Μπράγκα, και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, αλλά και για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος της A Bola, Μιγκέλ Κορέια.

Αρχικά, τόνισε πως το «τριφύλλι» πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να διαχειριστεί το πρώτο 20λεπτο και την ορμή με την οποία θα μπουν στο παιχνίδι οι Πορτογάλοι.

Ακόμη, πρόσθεσε πως αν οι «πράσινοι» κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια τους την μπάλα και είναι προσεκτικοί, θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους. Επιπλέον, σημείωσε ότι η Μπράγκα έχει κάποια κενά στην άμυνα και αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα του γηπέδου, ανέφερε πως θα είναι πολύ καλή, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν κερκίδες πίσω από τις δύο εστίες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x