Champions League

Αθανασίου: «Ανυπομονούν οι παίκτες, ''εδώ που φτάσαμε, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά'' λένε»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει Μπράγκα από την Πορτογαλία και τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Τι συζητούν οι παίκτες μεταξύ τους, τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» με την Μπράγκα, με τον Νίκο Αθανασίου να μεταφέρει από την Πορτογαλία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» πριν το μεγάλο, αποψινό (23/08, 22:00) παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στην ανυπομονησία, που έχουν άπαντες στον Παναθηναϊκό για να ακούσουν ξανά τον ύμνο του Champions League. «Με την ίδια ανυπομονησία, που το περιμένουμε εμείς, το περιμένουν και οι παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, αυτό, που συζητούν μεταξύ τους είναι ότι ''εδώ που φτάσαμε, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά''. Ο Παναθηναϊκός, που έχει συνδέσει το όνομά του με το Champions League, έχει 11 χρόνια να ακούσει τον ύμνο και να φορέσει τη φανέλα με τα αστέρια. Όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πως δημιουργούν συνθήκες ιστορικού παιχνιδιού απόψε, όπως ιστορικό θα είναι και το ματς της Τρίτης, στο ΟΑΚΑ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπογράμμισε πως «θα έχουμε, πιθανότατα, μία αλλαγή στην 11άδα. Δεύτερη θα συνιστά έκπληξη». Και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ο Παναθηναϊκός να έχει την κατοχή και να επιβάλει την κυριαρχία του. Δεν μπορεί να περιμένει, γιατί η Μπράγκα είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Νίκο Αθανασίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x