Champions League

Νικολογιάννης: «Πίστη για καλό αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό - Αυτά πρέπει να κάνει με Μπράγκα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπράγκα θα συνιστά νέα υπέρβαση ενώ κατέγραψε το κλίμα και την απόδοση που χρειάζεται για να κάνει το πρώτο βήμα.

Στο γεγονός ότι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για τον Παναθηναϊκό να αποκλείσει και την Μπράγκα μετά τη Μαρσέιγ στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφέροντας όνως πως υπάρχει μια καλή διάθεση από όλους στην ομάδα.

«Η μια δεδομένη αλλαγή είναι ο Αράο αντί του Κλεϊνχέισλερ που έμεινε πίσω και θα δούμε αν θα μπει και ο Σένκεφελντ ή όχι. Επειδή έχει κάνει μια πρόκριση επί της Μαρσέιγ, έχει ανέβει και ο πήχης του κόσμου. Θα πρέπει να καταλάβει όμως ότι θα είναι ανάλογη υπέρβαση και πρόκριση επί της Μπράγκα. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θα υπάρχει μια στεναχώρια πρώτα από τον προπονητή και την ομάδα, αλλά και από τον κόσμο αν αποκλειστεί. Όταν πας να κάνεις τόσες υπερβάσεις, δεν είναι εύκολο να τις πετυχαίνεις πάντα. Υπάρχει πεποίθηση στην ομάδα ότι θα μπορέσουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Ολυμπιακό στάδιο. Στόχος είναι να κάνουν ένα βήμα για να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στη Μασσαλία, ο Γιοβάνοβιτς έχε δουλέψει στο build up. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να είναι αυτός κυρίαρχος και να κρατήσει την μπάλα, πιέζοντας τον αντίπαλό του», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, παρά τα διαπιστωμένα αμυντικά κενά της, η Μπράγκα θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη απέναντι στο «τριφύλλι», έχοντας «μάθει» και από την πρόκριση του επί της Μαρσέιγ.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι μόνο μια αλλαγή μπορεί να περιμένουμε στην 11άδα σε σχέση με τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη γαλλική ομάδα, με τον Παλάσιος να αντικαθιστά τον Βέρμπιτς στο βασικό σχήμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x