Champions League

Αθανασίου: «Με Παλάσιος και τους δέκα της Μασσαλίας πιθανότατα η 11άδα του Παναθηναϊκού με Μπράγκα»

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπράγκα και τόνισε ότι Μπαρτ Σένκεφελντ και Γουίλιαν Αράο θα είναι στη λίστα.

Όντας εν αναμονή της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού για τα δύο παιχνίδια του κόντρα στην Μπράγκα, ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Γουιλιαν Αράο θα είναι «μέσα».

«Είμαστε σε αναμονή της ανακοίνωσης της λίστας του Παναθηναϊκού για τα δύο ματς με την Μπράγκα. Οι Σένκεφελντ και Αράο διεκδικούν θέση, το πιθανότερο σενάριο ειδικά και μετά τον τραυματισμό του Κλεϊνχέισλερ είναι να συμπεριληφθούν και οι δύο στη λίστα, αλλά ας περιμένουμε μέχρι το βράδυ για την τελική απόφαση του Γιοβάνοβιτς», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι εκείνος, που διεκδικεί με τις περισσότερες πιθανότητες τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα των «πράσινων», με τους υπόλοιπους δέκα της Μασσαλίας να είναι εκείνοι, που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Μπράγκα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x