Champions League

Δυσαρεστημένος που έκατσε στον πάγκο ο Μπονούτσι - Θα ζητήσει εξηγήσεις από την Ουνιόν!

Καθόλου δεν άρεσε στον Λεονάρντο Μπονούτσι που δεν είναι στην ενδεκάδα της Ουνιόν Βερολίνου στο ματς κόντρα στη Νάπολι.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Νάπολι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League και θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς, για να διατηρήσει τις πιθανότητες της για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην ενδεκάδα των γηπεδούχων δεν βρίσκεται το όνομα του Λεονάρντο Μπονούτσι, καθώς στην τριάδα της άμυνας επιλέχθηκαν οι Λέιτε, Κνότσε, Ντανίλο Ντούκι, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πολύπειρο Ιταλό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 36χρονος είναι εμφανώς δυσαρεστημένος με την απόφαση του Ουρς Φίσερ αφού, όπως τονίζεται στην ανάρτηση, πήρε μεταγραφή στη γερμανική ομάδα για να αγωνίζεται στο Champions League.

Μάλιστα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Μπονούτσι θα ζητήσει εξηγήσεις από τη διοίκηση για την απόφαση του Φίσερ την Τετάρτη (25/10) με τον ατζέντη του. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Ιταλός είχε αγωνιστεί και στα δυο προηγούμενα ματς της Ουνιόν στη διοργάνωση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπράγκα.















Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που ξεκίνησε στον πάγκο εναντίον της Νάπολι — καθώς εντάχθηκε στην Ουνιόν Βερολίνου αυτό το καλοκαίρι για να παίξει στο #UCL .

Ο Μπονούτσι θα ξεκαθαρίσει την κατάστασή του με τον μάνατζερ Φίσερ την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x