Champions League

Αθανασίου: «Να στηθεί πάρτι πρόκρισης στο ΟΑΚΑ - Τα δεδομένα για την 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη σπουδαιότητα της «μάχης» του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ανέφερε (μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη) ότι «Είναι το πιο σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία πολλά χρόνια, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από τους ομίλους του Champions League, μία νίκη μακριά από την απόλυτη υπέρβαση».

Στη συνέχεια έκανε την ευχή να μετατραπεί η αναμέτρηση σε «πάρτι στο ΟΑΚΑ», ενώ τόνισε ότι «κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο σου παίρνει πράγματα που αξίζεις, αλλά αργότερα σου τα δίνει πίσω».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ανέφερε «Προβάδισμα όσοι ξεκίνησαν στην Πορτογαλία. Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ», ενώ μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει ο ετοιμοπόλεμος πλέον Σένκεφελντ.

Παράλληλα, για τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός επεσήμανε, ότι πρέπει να εκμηδενίσει τα ατομικά λάθη, τα οποία έκανε κυρίως στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου στον πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x