Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ σημαντική η επιστροφή Σένκεφελντ για Παναθηναϊκό - Σπουδαία η στήριξη στον Σπόραρ»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα οφέλη του Παναθηναϊκού από τη νίκη επί του Βόλου ενόψει Μπράγκα, μνημόνευσε την αντίδραση του κόσμου με Σπόραρ αλλά και την επιστροφή του Σένκεφελντ.

Τη δυνατότητα να συνδυάσει το ροτέισον με νίκη και καλή εμφάνιση είχε ο Παναθηναϊκός και έτσι πηγαίνει πιο «φρέσκος» με τη Μπράγκα, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε. Με εκτεταμένο ροτέισον και με ρίσκο αλλά, αν το δούμε ξανά, η 11άδα είχε 10 περυσινούς παίκτες και τον Μλαντένοβιτς. Πάει στο αυριανό ματς με τη Μπράγκα έχοντας αρκετούς ξεκούραστους από τους παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί στα προκριματικά. Πολύ καλή εμφάνιση του Κώτσιρα, ο Βέρμπιτς επίσης ήταν καλός και ο Μπερνάρ το ίδιο, αλλά το πιο σημαντικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Σένκεφελντ. Για εμένα έβαλε ισχυρή υποψηφιότητα για την 11άδα αύριο, θα ήθελα να τον δω να ξεκινάει. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει αντίστοιχους θριάμβους όπως με την Βίσλα Κρακοβίας, με την Στεάουα Βουκουρεστίου ή την Γιουβέντους και να γράψει ξανά χρυσές σελίδες στην ιστορία του στο ΟΑΚΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού μνημόνευσε την σωστή αντίδραση και τη στήριξη των φίλων του «τριφυλλιού» στον Σπόραρ μέσω της αποθέωσης του Σλοβένου επιθετικού στο ματς του Σαββάτου και θυμήθηκε μια ατάκα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Τσέριν διεκδικεί την θέση του Βιλένα και πως βλέπει τον Ιωαννίδη να ξεκινάει επίσης στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στους Πορτογάλους

Ενώ αναφέρθηκε και στον παροξυσμό που επικρατεί στον κόσμο των «πράσινων» για ένα εισιτήριο της ρεβάνς με τη Μπράγκα, σημειώνοντας πως απομένουν πραγματικά ελάχιστα προς πώληση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x