Champions League

Παναθηναϊκός: Δηλώθηκαν στη λίστα για Μπράγκα Αράο και Σένκεφελντ

O Παναθηναϊκός δήλωσε στην ευρωπαϊκή του λίστα για Μπράγκα τους Γουίλιαν Αράο και Μπαρτ Σένκεφελντ, στη θέση των Λάζλο Κλέινχεϊσλερ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, αντίστοιχα.

Ένα μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που δίνει στην Πορτογαλία τον πρώτο από τους δύο αγώνες playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα (23/8, 22:00).

Ενόψει αυτού του αγώνα, οι «πράσινοι» προχώρησαν σε δύο ακόμη αλλαγές στην ευρωπαϊκή τους λίστα, μετά από αυτή του Αϊτόρ, που πήρε τη θέση του Eνίς Τσόκαϊ.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, οι Γουίλιαν Αράο και Μπαρτ Σένκεφελντ προστέθηκαν στη λίστα για τα ματς κόντρα στους Πορτογάλους, στη θέση των Λάζλο Κλέινχεϊσλερ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος νέος αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα με τους «πράσινους» και μπήκε στην αποστολή ώστε να βοηθήσει αν χρειαστεί και να πάρει παιχνίδια. Από την άλλη, ο Ολλανδός στόπερ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, αν και πιθανότατα δεν θα παίξει ως βασικός αλλά θα κληθεί να δώσει λύσεις από τον πάγκο, αν αυτές είναι απαραίτητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x