Champions League

Στο ΟΑΚΑ η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη Μπράγκα!

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν τη ρεβάνς με τη Μπράγκα στο Ολυμπιακό στάδιο, για να… εγκλιματιστεί, όπως έγινε σήμερα (27/8) γνωστό.

Σε… ρυθμούς Μπράγκα κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό από σήμερα (27/8), με την «πράσινη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί παράλληλα και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου αλλά και των προπονήσεων των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τη ρεβάνς με την πορτογαλική ομάδα όχι στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ως είθισται, αλλά στο… Ολυμπιακό στάδιο!

Ο λόγος για αυτό δεν είναι άλλος, προφανώς, από το ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να έχουν ήδη πάρει μια «γεύση» από το ΟΑΚΑ, προτού αντιμετωπίσουν τη Μπράγκα...

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00 τη Μπράγκα στον επαναληπτικό αγώνα των play off του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 5.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Ruben Perez.

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6.30 μ.μ.

Συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Artur Jorge και ένας ποδοσφαιριστής.

Προπόνηση της Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8 μ.μ.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x