Champions League

Άρχισε την προετοιμασία για τη ρεβάνς με Μπράγκα χωρίς τον Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός

Αποθεραπεία για τους βασικούς του ματς με τον Βόλο και επιθετική τακτική για τους υπόλοιπους, με τον Λοντίγκιν να απουσιάζει λόγω ίωσης, περιλάμβανε η σημερινή (27/8) προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (29/8) για τα play offs του Champions League άρχισε με την σημερινή (27/8) προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Εκεί όπου, όσοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο νικηφόρο 3-0 με αντίπαλο τον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας,

Ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν μικρά rondo και έκαναν ασκήσεις επιθετικής τακτικής. Απών από την προπόνηση ήταν για μια ακόμα φορά ο Γιούρι Λοντίγκιν, λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την μονομαχία με την πορτογαλική ομάδα και την ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο (28/8) το απόγευμα.

Με τον Ιβάν Γιιοβάνοβιτς και τους παίκτες των «πράσινων» να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο και στη συνέχεια να ανακοινώνεται η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x