Πορτογαλία

Eπισημοποιείται του Περίν στη Μπενφίκα

Στη Μπενφίκα θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Περίν, με τη μεταγραφή του να στοιχίζει 15 εκατ. ευρώ στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Ματία Περίν από τη Γιουβέντους, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να αφήνει το Τορίνο για λογαριασμό της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 26χρονου γκολκίπερ στην ομάδα της Λισαβόνας, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

Σκοπός του Περίν είναι να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φάνταζε σχεδόν αδύνατο στη Γιουβέντους, τόσο με την παρουσία του Βόιτσεχ Σέσνι, όσο και με την επιστροφή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Μία τέτοια μετακίνηση αφήνει, άλλωστε, ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν κέρδος, μιας και απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή από τη Τζένοα το περασμένο καλοκαίρι για 12 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο Περίν αγωνίστηκε σε μόλις εννέα παιχνίδια με τη «βέκια σινιόρα» στη Serie A, την ίδια ώρα που έχει καταγράψει 148 συμμετοχές με την ομάδα της Γένοβας στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x