Europa League

Τεν Κάτε: «Για τον προπονητή μετράνε τα αποτελέσματα»

.Ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς. Ο Ολλανδός προπονητής δεν θεωρεί ότι τελείωσαν όλα και ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά.

Ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς. Ο Ολλανδός προπονητής δεν θεωρεί ότι τελείωσαν όλα και ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά.

«Όπως είχα πει περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο. Είναι μια ομάδα με πολύ δύναμη και καλή αμυντική λειτουργία. Για μας δεν λειτούργησε καλά στο πρώτο μέρος, η τελική πάσα κυρίως από τα άκρα. Έτσι δεν μπορούσαμε να επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας. Στο δεύτερο αυτό βελτιώθηκε και κάναμε αρκετές ευκαιρίες».

Για το αν βλέπει διαφορά στην ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν, ο Τεν Κάτε είπε:

«Δεν μας λείπει ο ενθουσιασμός αλλά μην ξεχνάτε έχουμε πολλά παιχνίδια πίσω μας, δίνουμε πολλούς παίκτες σε εθνικές ομάδες έχουμε παίξει προκριματικά και σε Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε πολλά ματς. Και επιπλέον στα τελευταία δέκα ματς έχουμε 8 νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα από την Γαλατάσαραι. Και αυτό που μετράει για τον προπονητή είναι τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να υποτιμούμε την δυναμικότητα της Στουρμ Γκρατς που πήρε μια ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Και εσείς οι ίδιοι αναφέρατε το εντυπωσιακό στατιστικό των εκτός έδρας νικών που καταφέραμε και σπάσαμε για την αντίπαλό μας».

Σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να αλλάξει τους ακραίους μπακ, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε:

«Είχα δει δύο ματς της Στουρμ και ήξερα ότι θα έπαιζαν πολύ αμυντικά και θα είχαμε χώρους από τα άκρα. Και αυτό σημαίνει ότι στα πλάγια χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά στο ματς».

Για το αν θεωρεί ότι πλέον ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, ο προπονητής των «πρασίνων», είπε

«Θυμάμαι πέρσι το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι νωρίς για κρίσεις. Πέρσι ήμασταν τελευταίοι και καταλήξαμε πρώτοι. Είναι ποδόσφαιρο και πολλά μπορούν να συμβούν. Ήταν ένα σημαντικό βήμα η σημερινή νίκη με σχέση την διαφορά από Ντιναμό και Στουρμ Γκρατς».

Για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κατσουράνης έπαιξε πιο προωθημένος από τον Καραγκούνη, δήλωσε:

«Ήταν μια κίνηση τακτικής. Ο Καραγκούνης είναι πιο δημιουργικός και με εξαιρετικές πάσες και ήθελα να παίξει δίπλα σε Ζιλμπέρτο και ο Κατσουράνης έχει ικανότητα να διεισδύει και έτσι θα μπορούσε να δίνει βοήθεια στον Σισέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x