Europa League

«Ανταγωνιστική ομάδα ο Άρης»

Σεβασμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης για την ομάδα του Άρη, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Όπως τόνισε ο τεχνικός της εν ενεργεία κατόχου του τροπαίου, Κίκε Φλόρες, «ο Άρης είναι ανταγωνιστική ομάδα με θερμό κοινό». «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντε Χέα.

Σεβασμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης για την ομάδα του Άρη, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Όπως τόνισε ο τεχνικός της εν ενεργεία κατόχου του τροπαίου, Κίκε Φλόρες, «ο Άρης είναι ανταγωνιστική ομάδα με θερμό κοινό».

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντε Χέα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φλόρες:

Για την ομάδα του Άρη: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι ανταγωνιστική ομάδα και ξέρουμε ότι οι οπαδοί του είναι θερμοί. Το ρόστερ διαθέτει γνωστούς παίκτες, ενώ ο κόουτς Κούπερ εργάζεται σκληρά και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Μου έμαθε πολλά πράγματα μέσα από τη δική του εμπειρία, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως προπονητής».

Για το θα αλλάξει κάτι η απουσία του Αγκουέρο: «Δεν μου αρέσει να αλλάζω σύστημα. Όλη η ομάδα μου είναι δυνατή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη το πώς θα παίξω. Σίγουρα, όμως, η απουσία ενός παίκτη δεν επηρεάζει σε τίποτα το σύνολό μου».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας: «Είναι ομάδα που παίζει με ένταση και με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για το τι γνωρίζω για τον ΑΡΗ».

Για το βάρος να είσαι εν ενεργεία κάτοχος του τροπαίου: «Τώρα που είμαστε στην αρχή και έχω δει κάποια παιχνίδια, πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να ξανακερδίσεις το Europa League, από το να το κερδίσεις για πρώτη φορά».

Για το τι περιμένει από το αυριανό παιχνίδι: «Το αποτέλεσμα που θα με ευχαριστούσε, είναι η νίκη, αλλά αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Εύχομαι να μη χρειαστεί να αλλάξουμε το παιχνίδι μας για να το πετύχουμε».

Οι δηλώσεις του Ντε Χέα:

Γενικά για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη και έχουμε πολύ όρεξη γι’ αυτό».

Για το κοινό του Άρη: «Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο είναι “κλειστό” και ότι οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x