Europa League

Γκράθια: «Ο πρώτος αγώνας έδωσε την πρόκριση»

Μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ραντ, ο Χάβι Γκράθια, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση, ενώ στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης στην πρώτη αναμέτρηση στο Βελιγράδι. Για τον επόμενο αντίπαλο, την Ντίφερνταζ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά αλλά θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για να πάρει την πρόκριση.

Μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ραντ, ο Χάβι Γκράθια, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση, ενώ στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης στην πρώτη αναμέτρηση στο Βελιγράδι.

Για τον επόμενο αντίπαλο, την Ντίφερνταζ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά αλλά θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για να πάρει την πρόκριση.

«Η ομάδα ήταν πολύ αγχωμένη. Η Ραντ διαθέτει ένα καλό σύνολο παρόλο που έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και έχει καλή κυκλοφορία. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και κοιτάμε τη συνέχεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ο πρώτος αγώνας μας έδωσε την πρόκριση στο Βελιγράδι».

Για τη Ντίφερνταζ δήλωσε:

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την αντίπαλο μας. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Από τη μεριά του ο Παύλος Μητρόπουλος, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δίκαια πήρε την πρόκριση, ενώ χαρακτήρισε «κλειδί» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα μέσου για το παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το κλειδί. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Είμαστε στα μέσα Ιουλίου και είμαστε κουρασμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x