Europa League

Γκράθια: «Περιμένουμε τον επόμενο»

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το εξωαγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια και με την πολυαναμενόμενη απόφαση τονίζοντας ότι η ομάδα του απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την πρόκριση της. Παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα του θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επόμενο αντίπαλο.

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το εξωαγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια και με την πολυαναμενόμενη απόφαση τονίζοντας ότι η ομάδα του απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την πρόκριση της.

Παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα του θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επόμενο αντίπαλο.

«Σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη και το μεγάλο βήμα που κάναμε. Νομίζω πρώτη φορά η ομάδα φτάνει στα play off του Europa League. Έχουμε πολλές μέρες που δουλεύουμε και λίγες για ξεκούραση, Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε προπονήσεις, αλλά θα ξεκουραστούμε και λίγο. Έχουμε μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο, που είναι πιο δύσκολος. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπούμε στους ομίλους και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε τονίζοντας ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσους ποδοσφαιριστές αγωνίσηκαν:

«Ήταν η καλύτερη στιγμή για να παίξουν κι άλλοι παίκτες στη Ευρώπη. Πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε και να εμπιστευτούμε κι άλλους παίκτες. Όλοι οι παίκτες έδειξαν πως είναι έτοιμοι να φορέσουν τη φανέλα. Οι αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο, με την είσοδο των Μπρέσκα και Σολάκη, ήταν για να δούμε πως συμπεριφέρεται η ομάδα με δύο επιθετικούς. Η αλλαγή του Ζαραδούκα έγινε γιατί τη ζήτησε ο ίδιος. Ήθελα να βάλω τον Ανδρίκο, όμως έπρεπε να κάνω την αλλαγή του Ζαραδούκα με τον Ρόκα».

Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης για τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η Ραντ είναι καλή ομάδα. Νομίζω ότι η Ντιφερντάνζ είναι λίγο κατώτερη από τη Ραντ. Κάναμε δύο παιχνίδια καλά και δεν δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Η επόμενη ομάδα θα είναι αρκετά δυνατή. Είμαι της άποψης πως μπορούμε να δυναμώσουμε το ρόστερ και το ξέρει και ο τεχνικός διευθυντής. Θα το δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τόνισε: «Χάσαμε από μια καλή ελληνική ομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει τρία γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεν είμαστε επαγγελματίες. Δεν δεχτήκαμε πολλά γκολ όπως στο παρελθόν. Ωστόσο δεν φάνηκε τόσο πολύ η διαφορά των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x