Europa League

Σολάκης: «Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα τύχη»

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Σολάκης. Ο Έλληνας επιθετικός αναφερόμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες, ωστόσο πρόσθεσε πως οι Βολιώτες, όπως και στα ματς των προκριματικών, θα μπουν στο γήπεδο για να χαρούν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ευκαιρία τους παρουσιαστεί.

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Σολάκης. Ο Έλληνας επιθετικός αναφερόμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες, ωστόσο συμπλήρωσε πως οι Βολιώτες, όπως και στα ματς των προκριματικών, θα μπουν στο γήπεδο για να χαρούν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ευκαιρία τους παρουσιαστεί.

«Οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ δυνατές. Εμείς κληρωθήκαμε με την πιο δύσκολη, αν εξαιρέσουμε τη Ρόμα», είπε ο Σολάκης και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε και εμείς και ο κόσμος να χαρούμε το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα τύχη για να κάνουμε κάτι καλό».

Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό της στην Football League (εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού Βόλου);

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς στα αποδυτήρια συζητάμε για το τι μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x