Europa League

Ζεστός στο… παγωμένο Καζάν

Με το ηθικό στα ύψη έπειτα από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων», ο ΠΑΟΚ -μετά από τέσσερις ώρες πτήσης- «προσγειώθηκε» στο Καζάν και μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρούμπιν για το Europa League. Από καλοκαίρι… χειμώνας οι συνθήκες που συνάντησαν οι Θεσσαλονικείς, αφού το θερμόμετρο έδειχνε 7 βαθμούς κελσίου. Ικανοποιημένος και με την ισοπαλία δήλωσε ο Μπόλονι κατά την αναχώρηση. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν Πάμπλο Γκαρσία και Σαλπιγγίδης.

Με το ηθικό στα ύψη έπειτα από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων», ο ΠΑΟΚ -μετά από τέσσερις ώρες πτήσης- «προσγειώθηκε» στο Καζάν και μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρούμπιν για το Europa League.

Από καλοκαίρι… χειμώνας οι συνθήκες που συνάντησαν οι Θεσσαλονικείς, αφού το θερμόμετρο έδειχνε 7 βαθμούς κελσίου. Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και η συνέντευξη Τύπου των προπονητών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μιλώντας κατά την αναχώρηση με τον δικό του απολαυστικό τρόπο δήλωσε πως θα έμενε ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Απ' ότι φαίνεται δίνεται προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό το ότι στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Πάμπλο Γκαρσία και Σαλπιγγίδης, τους οποίους -όπως εξήγησε- θέλει να τους διατηρήσει φρέσκους. Και ξέρετε ποιος αγώνας ακολουθεί... Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x