Europa League

«Να δείξουμε τον καλό μας εαυτό»

Τον καλό εαυτό του ΠΑΟΚ περιμένει να δει κόντρα στην Τότεναμ ο Λάζλο Μπόλονι. «Σκέφτομαι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία», τόνισε από το Λονδίνο εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης για το Europa League. Πίστη για θετικό αποτέλεσμα από τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Τον καλό εαυτό του ΠΑΟΚ περιμένει να δει κόντρα στην Τότεναμ ο Λάζλο Μπόλονι. «Σκέφτομαι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία», τόνισε από το Λονδίνο εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης για το Europa League. Πίστη για θετικό αποτέλεσμα από τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

«Μπορεί να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το τι θα γίνει, αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε κάποια καλά σημεία και πρέπει να τα βάλουμε σε εφαρμογή. Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της. Εγώ από την πλευρά μου σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα…».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τις απουσίες των Λίνο και Βιεϊρίνια: «Με έναν αριστερό μπακ και έναν αριστερό μέσο. Δεν ξέρω αν είναι καλή απάντηση αλλά πάνω κάτω αυτό σκέφτομαι. Θα βάλουμε επίσης και έναν αριστερό μέσο».

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»: «Ναι έχω αποφασίσει… Ήδη είπα κάποιες από τις σκέψεις μου. Σκέφτομαι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία και σκέφτομαι λιγότερο την Τότεναμ».

Για τις ομοιότητες με την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα: «Θα ήθελα να μοιάζουν τα δύο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς. Αύριο ξέρουμε ότι μία ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετό. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο επιθετικός του «Δικεφάλου», σχολίασε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας θα πάρουμε κάτι καλό. Και ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα, θα μπούμε για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που παίζει κάποιος στην Τότεναμ είναι καλός, όλοι είναι ίδιοι και οι αναπληρωματικοί είναι πολύ καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε έτσι και αλλιώς για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σίγουρα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι κίνητρο για κάθε παίκτη όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Μακάρι να σκοράρω, αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ, μακάρι αυτό να έρθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x