Europa League

Με δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός

Δύο αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League (13:00, ΑΝΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Πέρα από τον τιμωρημένο Παπαδόπουλο σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα παίξουν οι Μακούν αντί Ιμπαγάσα και Φουστέρ αντί Καζίμ.

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League (13:00, ΑΝΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr). Δύο αλλαγές - εκτός από τον τιμωρημένο Παπαδόπουλο - θα έχει το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών σε σχέση με εκείνο του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τη θέση του Ιμπαγάσα θα πάρει ο Μακούν και αντί του Καζίμ θα παίξει ο Φουστέρ. Εν τω μεταξύ, σε μισή ώρα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες και θα μετρηθεί η θερμοκρασία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στα χαφ θα παίξουν οι Ορμπάιθ, Μακούν και Μανιάτης. Αριστερά θα παίξει ο Μιραλάς, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης. Στην Αθήνα έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της UEFA.

Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά, εφόσον η θερμοκρασία στο γήπεδο δεν πέσει κάτω από τους -15 βαθμούς κελσίου. Αν, όμως, πέσει κάτω από τους -15, τότε όλα είναι στον «αέρα» και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο!

Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μίλοραντ Μάζιτς, θα ζητήσει τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Κούρμπαν Μπερντίεφ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θέλει να γίνει σήμερα ο αγώνας για να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες του από τη μία επιπλέον μέρα στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ ο ομόλογός του δήλωσε ότι δεν θα είναι καλό να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα το ματς να αναβληθεί και να γίνει αύριο την ίδια ώρα.

Πώς θα παίξουν οι Ρώσοι

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Κούρμπαν Μπερντίεφ τη Ρούμπιν Καζάν απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρλάουσκις και στην άμυνα οι Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ριαντσάντσεφ και ο Νάτσο, έχοντας στα πλάγια τους Κασάεφ και Καραντενίζ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μάρτινς και ο Ντιαντιούν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χατζίτζι, Νάβας, Κβιρκβέλια, Καλέσιν, Κίσλιακ, Νέμοφ, Μπιστρόφ, Ερεμένκο Ρ., Βαλντές, Ποτνιάγκιν και Οραζακέντοφ.

Παράδοση

Θετικός είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ρωσικές ομάδες ή συλλόγους που προέρχονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x