Europa League

Ελαφρά διάσειση ο Μέλμπεργκ

Ευχάριστα τα νέα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση με τον Μπάλας Μέγιερι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League ανέκτησε τη μνήμη του. Ο παίκτης στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό του είχε προσωρινή απώλεια μνήμης κι έδειχνε σαν χαμένος, ωστόσο γρήγορα συνήλθε. Ίσως δεν επιστρέψει σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αύριο.

Ευχάριστα τα νέα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση με τον Μπάλας Μέγιερι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League ανέκτησε τη μνήμη του.

Ο παίκτης στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό του είχε προσωρινή απώλεια μνήμης κι έδειχνε σαν χαμένος, ωστόσο γρήγορα συνήλθε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει μία ελαφρά διάσειση και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά τα αποτελέσματά τους θα κριθεί από τους γιατρούς αν είναι σε θέση να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την Αθήνα σήμερα ή θα πρέπει για προληπτικούς λόγους να παραμείνει στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση για ένα 24ωρο και να πάρει αύριο το δρόμο την επιστροφής για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x