Europa League

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά διαβασμένος»

Έντονη κριτική για τον Κούρμπαν Μπερντίεφ αλλά και εγκώμια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη Ρωσία με αφορμή τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα. Αρκετές ιστοσελίδες της χώρας αλλά και κριτικοί ποδοσφαίρου μίλησαν αρκετά σκληρά για τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή εκθείαζαν τις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά κυρίως τη δουλειά όλου του προπονητικού επιτελείου των ερυθρολεύκων.

Έντονη κριτική για τον Κούρμπαν Μπερντίεφ αλλά και εγκώμια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη Ρωσία με αφορμή το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο οποίο ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από την Μόσχα.

Αρκετές ιστοσελίδες της Ρωσίας αλλά και κριτικοί ποδοσφαίρου μίλησαν αρκετά σκληρά για τον προπονητή της Ρουμπίν Καζάν, ενώ την ίδια στιγμή εκθείαζαν τις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά κυρίως τη δουλειά όλου του προπονητικού επιτελείου για την προετοιμασία της ομάδας.

Το …λάδι στη φωτιά το έριξε το Ρόι Κάρολ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε ότι και ο προπονητής του, του είχε επισημάνει ποια γωνία να επιλέξει στην εκτέλεση του κτυπήματος.

«Ο Ολυμπιακός είχε μελετήσει αρκετά προσεκτικά το παιχνίδι. Μέχρι και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, ο Ρόι Κάρολ ήξερε που ο Νάτχο θα σημάδευε στο πέναλτι», ανέφερε κριτικός σε ιστοσελίδα της Ρωσίας και συνέχισε:

«Φυσικά και ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε παρακολουθήσει αρκετά προσεκτικά την Ρούμπιν. Εν συντομία ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξαφνιάσει την αντίπαλό του. Σε αντίθεση η Ρούμπιν ξόδεψε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, προσθέστε και την έλλειψη προπονήσεων, θα καταλάβετε γιατί επηρεάστηκε αρκετά η αυτοπεποίθηση των παικτών.
Έχω την εντύπωση ότι ο Μπερντίεφ λέει το ένα πράγμα, σκέφτεται το άλλο και τελικά κάνει κάτι τελείως διαφορετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x