Europa League

Σέτελ: «Αντέξαμε και περάσαμε άξια»

Περήφανος για την συνολική παρουσία της Ραπίντ Βιέννης στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε ο Πέτερ Σέτελ μετά το νικηφόρο στη ρεβάνς. «Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μας και πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου για το γεγονός ότι άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ και πέρασε άξια», δήλωσε ο τεχνικός των Αυστριακών στην συνέντευξη Τύπου.

Περήφανος για την συνολική παρουσία της Ραπίντ Βιέννης στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε ο Πέτερ Σέτελ μετά το νικηφόρο 3-0 στη ρεβάνς.

«Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μας και πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου για το γεγονός ότι άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ και πέρασε άξια», δήλωσε ο τεχνικός των Αυστριακών στην συνέντευξη Τύπου.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Θα ήθελα να πω ότι αυτό που είχαμε σκεφτεί πριν τον αγώνα, να ξεκινήσουμε επιθετικά το πράξαμε. Είχαμε και τύχη σε μερικές φάσεις, αλλά αυτό το χρειάζεται μία ομάδα όταν έχει να αντιμετωπίσει αντίπαλο τόσο δυνατό, όπως ο ΠΑΟΚ. Μετά το 1-0 κυνηγήσαμε και δεύτερο γκολ και το πετύχαμε. Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μας και πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου για την πρόκριση και το γεγονός ότι άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική ομάδα και χαίρομαι που νικήσαμε αυτή την ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά χάσαμε, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα εμείς ήμασταν μπροστά στο σκορ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη και χαίρομαι που καταφέραμε να νικήσουμε».

Για τις επιλογές του: «Μετά το πρώτο ματς, αν και χάσαμε, είχαμε παρατηρήσει ότι ήμασταν σε αρκετές περιπτώσεις θαρραλέοι και στο σημερινό παιχνίδι είχαμε ακόμη περισσότερο θάρρος. Αποφάσισα να παίξουμε με ένα σχήμα περισσότερο επιθετικό και νομίζω ότι αυτό μας βγήκε σε καλό. Σίγουρα είναι ωραίο να βλέπει κανείς όλους αυτούς τους μέσους να τρέχουν τόσο πολύ και να καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό που εμένα μου άρεσε είναι η αποφασιστικότητα που είδα να έχουν όλοι οι παίκτες μας στο γήπεδο».

Για τον φόβο των επεισοδίων: «Πραγματικά ανησυχούσαμε περισσότερο για το τι γινόταν στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες και χαίρομαι που όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να μείνει αφοσιωμένη στο γήπεδο και όχι σε ό,τι γίνεται στην εξέδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x