Europa League

Πώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Φερέιρα;

Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά το βαρύ κι ασήκωτο 3-0 από τη Μάριμπορ ήταν τι φταίει για την τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού. Ούτε ο ίδιος όμως, δοκίμασε καν να δώσει μια απάντηση και αρκέστηκε να πει πως η ομάδα «δεν είναι σε καλή φάση»…

Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά το βαρύ κι ασήκωτο 3-0 από τη Μάριμπορ ήταν τι φταίει για την τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ούτε ο ίδιος όμως, δοκίμασε καν να δώσει μια απάντηση και αρκέστηκε να πει πως η ομάδα «δεν είναι σε καλή φάση»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:


«Δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί τι έφταιξε. Είναι δύσκολο να βρούμε αντικειμενικές εξηγήσεις. Κατά διαστήματα ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμασταν ανώτεροι όταν δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το δεύτερο χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και τη δομή μας ως ομάδα. Δεν βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις δυσκολίες με τις οποίες ξεκινήσαμε και με τις οποίες συνεχίζουμε. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Ήταν βασικό να παίξουμε Ευρώπη και τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να μείνουμε ενωμένοι. Αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή φάση και πολλά είναι τα προβλήματα με νέους παίκτες και τραυματισμούς. Αυτό δεν είναι το θέμα όμως. Δεν ήμασταν καλοί, τελεία και παύλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x