Stoiximan Super League

Στήριξη, αλλά μέχρι πότε;

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή με 3-0 από τη Μάριμπορ και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Σλοβενία. Στήριξη Αλαφούζου δημόσια και… κατ’ ιδίαν σε Φερέιρα, αλλά κρίσιμα τα ερχόμενα ματς αρχής γενομένης από αυτό της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή με 3-0 από τη Μάριμπορ και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Σλοβενία. Παίκτες και προπονητής δέχονται σκληρή κριτική για την παρουσία και τις επιλογές τους αντίστοιχα, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης.

Την εμπιστοσύνη του στον Πορτογάλο προπονητή και το έργο του εξέφρασε τόσο δημόσια, όσο και κατ’ ιδίαν στον ίδιο ο Γιάννης Αλαφούζος. «Κάθε δυσκολία και κάθε ήττα μας κάνει πιο αποφασισμένους για την συνέχεια. Θα πρέπει τώρα όλοι να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να προχωρήσουμε. Η στήριξη στον κ. Φερέιρα είναι δεδομένη. Όλοι τώρα παίκτες, προπονητής και διοίκηση θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα», ανέφερε και έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Τώρα όμως θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Να δείξουμε δύναμη, αυτοσυγκράτηση και αυτοσυγκέντρωση για να προχωρήσουμε».

Πριν την αναχώρηση της αποστολής με τσάρτερ για την Αθήνα, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είχε τετ-α-τετ με τον 66χρονο προπονητή. Σε αυτή φέρεται να του εξέφρασε τη στήριξή του και να του έδωσε το ελεύθερο να κάνει ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Φαίνεται, λοιπόν, πως επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει να προκύψει τέτοιο σε περίπτωση που οι άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα.

Κάποιοι δεν διστάζουν να μιλούν και για περίοδο «εξετάσεων» του Φερέιρα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Οκτωβρίου. Τα ματς με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Τότεναμ και Skoda Ξάνθης ίσως να κρίνουν πολλά…

Ατρόμητος και αλλαγές

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε τα ξημερώματα στη βάση της και αρχίζει άμεσα η προετοιμασία για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής. Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κατσουράνης (εκτίει τη δεύτερη από τις έξι αγωνιστικές της ποινής του), ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Σο, που πάντως μετρά αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x