Europa League

Ντέμπσεϊ: «Ο ΠAO θα παλέψει για την πρόκριση» (vid)

Ήρθε στην Αθήνα με την Τότεναμ, γνωρίζοντας για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Παναθηναϊκός. Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, αντίκρισε κάτι πολύ διαφορετικό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Αμερικανός αστέρας των «σπιρουνιών», δεν ξεγράφει τους «πράσινους» και δήλωσε αποκλειστικά στη WEB TV του www.sport-fm.gr ότι η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήρθε στην Αθήνα με την Τότεναμ, γνωρίζοντας για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Παναθηναϊκός.

Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, αντίκρισε κάτι πολύ διαφορετικό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ο Αμερικανός αστέρας των «σπιρουνιών», δεν ξεγράφει τους «πράσινους» και δήλωσε αποκλειστικά στη WEB TV του www.sport-fm.gr ότι η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διεθνής άσος της λονδρέζικης ομάδας που πήρε φανέλα βασικού από τον Αντρέ Βίλας –Μπόας στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, τόνισε στη WEB TV πως:

«Οι Έλληνες μας δυσκόλεψαν με τον τρόπο που αμύνθηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι καλό για αυτούς που πήραν τον βαθμό και όπως κι εμείς, έτσι και ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Τι είπε για το γεγονός πως η Τότεναμ έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, γιατί ισχυρίζεται πως «δεν είναι ανάγκη να πανικοβληθούμε» και την απογοήτευση της ομάδας του για το ότι «θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια…».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Κλιντ Ντέμπσεϊ αποκλειστικά στον Κώστα Ζάλιαρη για τη WEB TV του www.sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x