Stoiximan Super League

«Συναγερμός» για Λεωφόρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός περνάει στην αντεπίθεση, μετά την απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβεριάτου να κατατεθεί προεδρικό διάταγμα, που προβλέπει την κατεδάφιση του «Απ. Νικολαϊδης». «Οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία», τονίζει το «τριφύλλι».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός περνάει στην αντεπίθεση, μετά την απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβεριάτου να κατατεθεί προεδρικό διάταγμα, που προβλέπει την κατεδάφιση του «Απ. Νικολαϊδης».

«Οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία», τονίζει το «τριφύλλι».

Η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, στην απόφαση του κ. Λιβιεράτου να κατατεθεί το συγκεκριμένο προεδρικό διάταγμα την 1η Νοεμβρίου ήταν άμεση. Να σημειωθεί αν περάσει το διάταγμα από το ΣτΕ γίνεται νόμος του κράτους και προβλέπει έκδοση άδειας για γκρέμισμα της Λεωφόρου, κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, αλλά και ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου του κ. Βωβού! Δεν προβλέπει, όμως, πουθενά το χτίσιμο του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η ομάδα του «τριφυλλιού», σε μια τέτοια περίπτωση μπαίνει σε περιπέτειες, τη στιγμή μάλιστα που, εκτός των άλλων, οι άνθρωποι του ΠΑΟ έχουν στο μυαλό τους την επιστροφή στη φυσική τους έδρα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x