Europa League

Ζέκα: «Κάτι έχει αλλάξει…»

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει προς το καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που παραδέχθηκε ο Ζέκα, μετά τη νίκη επί της Μάριμπορ. Ο Πορτογάλος μέσος του «τριφυλλιού» δεν μπορεί ωστόσο να εξηγήσει για ποιο λόγο η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη πλέον, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει ξανά τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει προς το καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που παραδέχθηκε ο Ζέκα, μετά τη νίκη επί της Μάριμπορ.

Ο Πορτογάλος μέσος του «τριφυλλιού» δεν μπορεί ωστόσο να εξηγήσει για ποιο λόγο η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη πλέον, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει ξανά τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

«Νομίζω ότι η ομάδα ήταν πάντα εδώ, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα. Τώρα, όντως έχουμε κάτι αλλάξει, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τι. Τρέχουμε περισσότερο, βγάζουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά δεν ξέρω. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές διανύουν περίοδο φόρμα ή περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τώρα είμαι σε καλό μομέντουμ και για αυτό είμαι καλός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το αν τον άγχωνε πως ήταν βασικός επί Φερέιρα στον πάγκο:

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Ξέρω ότι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε και θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κ. Φερέιρα για όσα μου έδωσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x